Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Новий медичний автомобіль та реконструкція котельні – від народного депутата Вадима Кривохатька

Новий медичний автомобіль та реконструкція котельні – від народного депутата Вадима Кривохатька
       Народний депутат України Вадим Кривохатько в урочистій обстановці вручив медикам ключі від автомобіля медичної допомоги. Насправді ж сума фінансової допомоги, спрямованої на підтримку та розвиток медицини громади складає 1 мільйон гривень. Варто зазначити, що це державні кошти, які зусиллями народного депутата В.В.Кривохатька були спрямовані для надзвичайно важливої справи – збереження здоров'я та життя сільчан.

        КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Біленьківської сільської ради обслуговує 9 сіл (а це майже 10 тисяч населення) дуже потребував транспорту. Старенький автомобіль, на якому лікарі обслуговували виклики пацієнтів, давно відслужив своє. Тому і громада, і місцева влада, і депутати, і В.Козиряцький та П.Кралєв від імені ветеранів зверталися куди тільки можна, аби їм виділили новий автомобіль. А зробив їм такий довгоочікуваний подарунок народний депутат Вадим Кривохатько. На вулиці перед лікарнею зібралися актив громади, керівники, медики. На зустріч з людьми прибув і Вадим Вікторович, він привітав усіх зі святом, передав ключі від головного подарунка водієві медичного транспорту і побажав:
- Нехай цей автомобіль надійно служить людям Біленьківської громади. Я бажаю, щоб ви всі були максимально здорові і мінімально ним користувалися. Дуже радий, що ваша громада зберегла цей чудовий лікувальний заклад, сподіваюсь, що він стане взірцевим у Запорізькій області. Переконаний, що наша співпраця продовжуватиметься і надалі з метою поліпшення якості медичного обслуговування населення.
Ці слова свого депутата люди зустріли радісними оплесками, а найпершою йому подякувала Біленьківський сільський голова Світлана Зачепило:
- Сьогодні Вадим Вікторович подарував нашим людям не просто автомобіль, а надію на життя, адже здебільшого його збереження напряму залежить оперативності надання медичної допомоги, — зазначила Світлана Іванівна. — Дякуємо Вам за цей неоціненний подарунок, і хай Бог благословляє Вас на нові добрі задуми та починання.

       Як зазначила головний лікар Людмила Санакоєва, мільйон гривень бюджетних коштів, скерованих народним депутатом Вадимом Кривохатьком на поліпшення матеріально-технічної бази медичної галузі, використали у повному обсязі. Відремонтували котельню, закупили комп'ютери, програмне забезпечення для сімейних лікарів, замінили двері в медзакладі, отримали новий автомобіль. Велике спасибі за це!

      Відчутну підтримку Центр отримує також від місцевої влади, депутатів. Відремонтовано Мар'ївську амбулаторію, підведено туди воду. Наразі ремонтні роботи тривають в Біленьківській амбулаторії: два кабінети сімейних лікарів вже оновлені, два – в процесі, незабаром почнеться ремонт коридору, закуплені меблі. Прекрасний подарунок – соляну кімнату – нещодавно зробили обласні депутати Р.Кузьменко та В.Щербина.

      Зазначимо, що народний депутат України Вадим Кривохатько одним із пріоритетних напрямів своєї роботи вважає підтримку здоров'я людей та розвиток медичної галузі. Раніше за його сприянням було придбано апарати УЗД для Гуляйпільської та Пологівської лікарень,оновлено амбулаторію в м.Вільнянську, придбано  дві машини «швидкої» для районної лікарні тощо.