Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько на Гуляйпіллі: з одним візитом - до трьох сіл району!

Вадим Кривохатько на Гуляйпіллі:  з одним візитом - до трьох сіл району!
   8 жовтня народний депутат України Вадим Кривохатько разом зі своїми помічниками провів особистий прийом громадян у с.Дорожнянка Гуляйпільського району. Люди щораз чекають на зустрічі  зі своїм депутатом, під час яких вони мають змогу озвучити проблеми місцевості, висловити свої побажання, надати слушні пропозиції. Відтак, прийоми завжди проходять жваво та з результатом.
    Того разу поспілкуватись з Вадимом Кривохатько зібралось понад півсотні людей, які з’їхались не лише з району, а навіть з сусідніх Поліг. Переважна більшість озвучених звернень –  це прохання допомогти з лікуванням, проходженням обстежень, придбанням медпрепаратів тощо. З урахуванням можливостей більшість питань було вирішено на місці, а решту взято в роботу для подальшого розгляду відповідно до державних програм та існуючих проектів.

    Того дня Вадим Вікторович поспілкувався з кожним, надав необхідні консультації з питань, що стосувались юридичної сфери. Також було роз’яснено план дій громадянам, які зіткнулись з невиплатою орендної плати за землю, оформленням спадщини, виникненням заборгованості з газопостачання, необхідністю працевлаштуватись на легку працю за станом здоров’я тощо.
  
    Після проведення прийому народний депутат направився до Темирівської школи, де у присутності керівництва району, навчального закладу та учнів урочисто відкрив шкільну котельну. Виділення коштів з держбюджету на її побудову було забезпечено Вадимом Кривохатьком. Вартість робіт сягнула майже 2 млн. гривень. На сьогодні це чи не єдина в районі котельня, яка функціонує не на природному газі. Вона обладнана двома твердопаливними  котлами потужністю тисяча Вт кожний, встановлені панелі з мінераловатним утеплювачем для економії теплоенергії, автоматизований пункт, вузол обліку відпуску теплоенергії, теплонасоси тощо.  Вадим Вікторович зауважив, що його задача була не лише почути озвучену головою районної ради проблему з опаленням школи, а й максимально допомогти у її вирішенні. І сьогодні вже є результат – тепло та комфорт дітям!  

    Пересвідчившись, що нова котельня належно функціонуватиме, Вадим Кривохатько поїхав на зустріч з учнями Добропільської школи. На шкільній лінійці у присутності сільського голови Тетяни Никифоренко, директора школи Людмили Реки, школярів та вчителів народний депутат святково перерізав стрічку до нового комп’ютерного класу, передавши закладу 11 сучасних комп’ютерів.
  - Довгий час учням доводилось займатися за доволі застарілими комп’ютерами 2003 року випуску, - повідомила директор Людмила Река. – На щастя, приїзд Вадима Вікторовича до нашого села ще навесні дав змогу ближче з ним поспілкуватися і озвучити нашу проблему – необхідність оновлення комп’ютерного класу. Наш народний депутат відгукнувся і допоміг. Цей навчальний рік ми розпочали вже з новими  сучасними комп’ютерами.

   Соціальна сфера, а особливо належний матеріально-технічний стан навчальних закладів, є запорукою успіху у створенні якісного освітнього простору для кожного учня. Цей напрямок Вадим Кривохатько підтримуватиме і надалі.