Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вислухав і допоміг: Вадим Кривохатько побував на Пологівщині


     На особистий прийом до народного депутата, який відбувся 23 липня в с.Костянтинівка Пологівського району, звернулися більше 100 людей, які з’їхалися майже з усього району.
  
     Людей він уважно вислухав, багатьом допоміг на місці, за зверненнями деяких громадян зробить депутатські запити і розбереться у проблемних питаннях.

     Більшість звернень стосувалася допомоги на лікування, придбання дров, шкільного приладдя для дітей з малозабезпечених родин. Зверталися мешканці району за юридичною підтримкою у земельних питаннях, у виплаті заборгованості із заробітної плати, отриманні землі учасником АТО, сплати аліментів. Молоді мами просили допомогти вирішити деякі житлові проблеми.
  
      Кожне таке прохання не залишиться без уваги народного обранця. Ті питання, які не вдалося вирішити під час прийому, будуть братися в роботу для більш детального опрацювання.

      Як завжди, не обійшлося без питань щодо нарахування і виплати пенсій. Особливо болючі вони для переселенців, тож просили Вадима Вікторовича розібратися в ситуації і посприяти відновленню виплати їм пенсій. Також дехто з переселенців дякував нардепу і присутнім на прийомі за всебічну допомогу і підтримку, яку отримують, коли звертаються для вирішення будь-яких питань.

      На прийом до депутата приїхав і новоселівський сільський голова Денис Скорук. Він від імені новоселівців подякував Вадиму Вікторовичу за те, що багатьом з них під час прийому, який раніше проводив у Новоселівці, не відмовив у допомозі, а з розумінням поставився до їхніх потреб. Люди, за словами голови, залишилися задоволені, коли побачили, що їхній обранець не кидає слів на вітер, а реально допомагає. Мабуть, саме через те й до Костянтинівки на прийом депутата приїхало багато саме мешканців Новоселівки. Сільський голова також звернувся до нього з проханням посприяти у фінансуванні ремонту покрівлі в діючому дитячому садочку. Дах там протікає, на його ремонт потрібно 800 тис. грн, а в сільському бюджеті таких коштів немає. Також Денис Станіславович розповів, що поки що не вдається через бюрократичну тяганину завершити газифікацію села. Народний депутат допоміг зрушити це питання з мертвої точки, яке не вирішувалося роками. І ось залишилося зовсім небагато для того, щоб блакитне паливо прийшло в оселі новоселівців, але й досі газ не можуть пустити. Вадим Вікторович пообіцяв спільно з районною владою розібратися в цих питаннях, а також підготує депутатське звернення на обласну раду, щоб профінансувати ремонт дитсадка.

      Того ж дня народний депутат побував в управлінні Пенсійного фонду України в Пологах, ознайомився з його роботою і поспілкувався з працівниками. З начальником фонду Олександром Клименком обговорив деякі аспекти пенсійної реформи.

      Завершилася поїздка на Пологівщину Вадима Кривохатька приємною подією. Для поліпшення якості надання послуг пенсіонерам він презентував працівникам Пенсійного фонду сучасний лед-екран, якого чекали там вже давно. Такому подарунку пенсійники зраділи і щиро вдячні депутату.