Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько провів особистий прийом громадян у с. Малокатеринівка Запорізького району

      Уже традиційними стали  виїздні зустрічі народного депутата України Вадима Вікторовича Кривохатька з жителями області. Під час поїздок до сіл та райцентрів є можливість вислухати слушні зауваження і поділитися з людьми власними думками та планами.

      Так, 9 липня депутат відвідав с.Малокатеринівка, де провів особистий прийом, участь у якому також взяли Малокатеринівський селищний голова, Балабинський селищний голова та помічники народного депутата.  Поспілкуватися з народним обранцем виявили бажання майже 40 чоловік.
  
       Громадяни приходили з особистими зверненнями, пропозиціями, проханнями. Значна частина з них стосувалась питань надання допомоги на лікування, реабілітацію після операції, придбання ліків. Зверталися до парламентарія люди і щодо сприяння у вирішенні земельних питань.
Мешканка Малокатеринівки звернулась з проханням  допомогти розібратися з неналежним розслідуванням кримінального провадження  щодо зникнення її сина. Жінка вважає, що органи поліції не вживають достатніх заходів для розшуку сина. З цього питання Вадим Кривохатько скерує звернення до Національної поліції для перевірки отриманої інформації та вжиття передбачених законом заходів по розшуку людини.  
Жителька  с.Балабине прийшла з надією, що врешті зможе отримувати кошти на утримання дітей, адже  колишній  чоловік не допомагає, від сплати аліментів ухиляється. Для вирішення питання народний депутат направить звернення до Нацполіції, щоб правоохоронці вжили заходів  по притягненню до відповідальності чоловіка за ухиляння від сплати аліментів.

      Голова Малокатеринівської селищної ради прохає допомогти з завершенням реконструкції будівлі під дитячий садочок – ясла на 70 місць, адже бюджет селищної ради не має достатніх коштів для цих робіт. Будівельні роботи розпочалися минулої осені, і якщо будівництво лишиться незавершеним взимку, то це призведе до його руйнації. А на сьогоднішній день у черзі до дитсадка стоїть вже близько 90 дітлахів.

      Вадим Кривохатько того ж дня побував на будівництві та на власні очі побачив, який фронт робіт ще  необхідно зробити, аби  здати  будівлю в експлуатацію. Народний депутат звернеться до голів облради та облдержадміністрації  щодо виділення коштів на завершення будівництва.

      Також до Вадима Вікторовича звернулися керівники місцевої школи  та дитячого садка, які порушили проблеми своїх закладів. У НВК «Мрія»  для поліпшення матеріально-технічної бази є потреба у мультимедійному комплексі, шафі, дошці, генераторі для котельні. У КДЗ «Рукавичка» необхідно придбати  водонагрівач, дитячі ліжечка.

      Малокатеринівський фельдшерско-акушерский пункт потребує проведення  ремонтних робіт приміщень та фасаду.

      Директор місцевого селищного клубу звернувся з проханням посприяти в організації поїздки фольклорного колективу на Сорочинський  ярмарок.  
  
      Тренер футбольної команди «Юність» просив виділити допомогу для участі в районних змаганнях першості, кубка та турнірах 2018 року.

      В ході прийому Вадим Кривохатько вислухав кожного та налогосив, що жодне звернення не залишиться без уваги, і по кожному з них прийматимуться відповідні рішення.

      Вадим Вікторович завжди прагне вивчити питання, з якими до нього звертаються й обов’язково допомогти. Ті питання, які не було вирішено під час прийому, будуть братися в роботу для більш детального опрацювання та вирішення.