Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько провів особистий прийом в с. Добропілля Гуляйпільського району

     На можливість зустрітися із народним депутатом Вадимом Кривохатьком, який 10 квітня провів особистий прийом громадян у с. Добропіллі, чекали не лише місцеві жителі, а й самі гуляйпільці та сельчани з сусідніх сіл. Тому під час зустрічі вдалося вирішити не тільки питання допомоги громадян на лікування, а й звернути увагу на цілий ряд соціально важливих проблем району.

     Так, у приміщенні сільської ради, у присутності сільського голови Тетяни Никифоренко, поспілкуватися з нардепом приїхали голова районної ради Анатолій Клешня, перший заступник голови РДА Людмила Гришаєва, директор «Гуляйпільське АТП-1238» Віктор Юрченко, директор та вчителі Добропільської ЗОШ.  

      Директор Добропільської школи Людмила Река звернулась з проханням посприяти з ремонтом спортивної зали. Приміщення потребує капремонту: заміну вимощення, підлоги, оновлення стін та стелі, заміну старих дерев’яних вікон на енергозберігаючі, адже взимку втрачається тепло і температура у спортзалі ледь підіймається до 10 градусів. А для цього потрібні значні кошти на ремонт, які районний бюджет та сільська рада не в змозі будуть виділити. Ще однією нагального проблемою закладу є застаріле обладнання комп’ютерного класу, більша частина якого 2005 р. випуску, через що вчителі багато тем змушені подавати лише теоретично, не підкріплюючи це практичними вміннями.

     Вадим  Кривохатько відвідав школу та пересвідчився, у якому стані знаходиться спортивна зала, а також подивися нинішній комп’ютерний клас.  Народний депутат зазначив, що найближчим часом направить представника підрядної організації для визначення фінансової вартості ремонтних робіт з метою прийняття в подальшому рішення.

     Сьогодні чи найактивніше обговорюється аварійний стан автомобільних доріг. Не виключенням є напрямок дороги і в сторону Варварівка  - Добропілля - Нове Запоріжжя, якій, до речі, присвоєно статус державної з назвою Т-04-01 Дніпро - Мелітополь.

     Того дня директор ТОВ «Гуляйпільське АТП-12338» звернувся до Вадима Вікторовича з проханням посприяти в ремонті автодороги з с. Добропілля до м. Гуляйполе.

     Голова районної ради А. Клешня відзначив, що неодноразово протягом 2017-2018 років ставилося питання перед відповідними організаціями щодо необхідності виділення коштів на проведення ремонтних робіт на територіальній автодорозі Т-04-01 Дніпропетровськ-Васильківка-Покровське-Гуляйполе-Токмак-Мелітополь на дільницях від  м. Гуляйполе до м. Поліг та від м. Гуляйполе до с. Добропілля у зв’язку з тим, що автодорога втратила свою несучу здатність, де спостерігаються значні деформації покриття (колійність, просідання, ямковість, вибоїни і т.д.). Вислухавши, В. Кривохатько запропонував голові районної ради А. Клешні в найближчий час разом відвідати Службу автомобільних доріг у Запорізькій області для розгляду цього питання. Також народним депутатом буде направлено відповідне звернення до Міністерства інфраструктури України.  

     Представник Гуляйпільського РЕМу поскаржився на довготривалу невиплату заробітної плати. Повідомлення про кричущу ситуацію з невиплатою зарплатні неодноразово надходили до нардепа від співробітників підприємства. З цього приводу Вадим Вікторович підготував запит № 11/10-1070 06.04.2018 до Прем’єр – міністра України. Ознайомитися із депутатським запитом можна на в розділі  «Діяльність» - «Депутатські запити».

    Скаржилися люди і на низьку закупівельну ціну на молоко, вартість якого за 1 л. складає 4,70 – 4,80 грн., недоплату престижності вчителям, зволікання з видачею права власності на землю.  

    Колишній редактор районки, автор понад півсотні книг, переважна більшість яких про історію Гуляйпільського краю неодноразово стикається з перепонами в отриманні звання «Заслуженого журналіста України». З цих питань Вадим Вікторович направить відповідні депутатські звернення для вирішення по суті.  

    Кожного разу на зустріч з Вадимом Вікторовичем чекають як прості люди, так і високопосадовці. Щоразу вони сподіваються на швидке вирішення проблем та питань. Але головним залишається те, що нардеп в цьому ніколи не відмовляє, простягаючи руку допомоги та розуміючи, що він – обраний народом, тому і працює в інтересах своїх виборців.