Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Широківська школа отримала від Вадима Кривохатька новий комп’ютерний клас

Широківська школа отримала від Вадима Кривохатька новий комп’ютерний клас
        Сучасний навчально-виховний процес давно вже неможливий без новітніх інформаційних технологій. У Широківській загальноосвітній школі Запорізького району навчається близько ста двадцяти школярів. Комп’ютери, які використовувались раніше для освітнього процесу, були технічно застарілі і не відповідали сьогоднішнім вимогам, тому стала необхідність оновити комп’ютерний клас.

        Під час свого візиту до учбового зкаладу та особистого спілкування із представниками місцевої громади на цю проблему звернув увагу народний депутат України Вадим Кривохатько, який завжди опікується соціальною сферою, в тому числі справами навчальних закладів на своєму окрузі. Щоб підтримати жагу школярів до знань та зробити умови для навчання підростаючого покоління оптимальними, для Широківської школи придбали одинадцять нових сучасних машин, які відповідають усім необхідним стандартам.

        Урочисте відкриття комп’ютерного класу відбулося 19 березня, у присутності народного депутата Вадима Кривохатька, голови Широківської ОТГ Дениса Коротенка. У фойє закладу гостей радо зустрічали хлібом-сіллю учні у вишиванках, вчителі. Школярі із задоволенням полинули у навчання на новій техніці. Говорять – переваги істотні та досить відчутні, різниця із попередніми комп’ютерами колосальна.
      - Комп’ютерна грамотність у сучасному світі є необхідною умовою чи не для кожної професії. А тому, навчальні заклади мають бути забезпечені належним комп'ютерним оснащенням. Я глибоко переконаний, що українські школи не повинні ні в чому поступатися європейським, - зазначив Вадим Кривохатько. - Підґрунтям для майбутніх відкриттів є шкільні знання. Новий комп’ютерний клас дасть змогу учням поглибити і розширити свої знання. І це працюватиме їм на користь та на благо держави.

        Благодійна діяльність Вадима Кривохатько охоплює чимало сфер життя, серед яких – надання допомоги на лікування малозабезпеченим громадянам, допомога в зону АТО, придбання автомобілів «швидкої», медичного обладнання тощо.

        Окрему увагу депутат приділяє розвитку освіти на селі. Відомо, що з перших днів каденції він відмовився від компенсацій та пільг для народних обранців, а всю депутатську зарплату перераховує на рахунок дитячого садка в м.Вільнянськ. Постійно сприяє поліпшенню матеріально-технічної бази шкіл і дитсадків, проведенню ремонтів, придбанню комп’ютерних класів тощо.

       Детальніше про відкриття комп'ютерного класу  -  у розділі "Відео"