Вадим Кривохатько

Вадим Кривохатько

Вадим КРИВОХАТЬКО провів особистий прийом в Августинівці Запорізького району

 Вадим КРИВОХАТЬКО  провів особистий прийом в Августинівці Запорізького району
   6 березня народний депутат Украйни Вадим Кривохатько провів прийом громадян на території Широківської ОТГ в с. Августинівка, в ході якого  було порушено низку питань, що стосуються життєдіяльності мешканців Запорізького району.

   Участь у прийомі також взяли голова Запорізької РДА Анатолий Васюк, голова Широківської громади Денис Коротенко, Балабинський селищний голова Володимир Сосуновський, а також помічники народного депутата.

   На зустріч з депутатом прийшло майже 30 чоловік. Цього разу поспілкуватися зі своїм обранцем окрім августинінців, приїхали люди з Кушугуму, Розумівки, Федорівки, Петрополя, Відрадного, Зоряного, Привільного, Григорівки. Громадяни зверталися із різними проблемними питаннями та пропозиціями. Це, зокрема, прохання  надати допомогу на лікування,  вирішити питання із виділення земельного паю, земельної ділянки  воїну АТО, придбати оргтехніку для ветеранської організації, дитячого садка, відремонтувати будинок культури, закупити шкільні меблі тощо.

   Серед масштабних питань було озвучено необхідність ремонту водогону села Відрадне в сумі 3.2 мільйони гривень та  фінансування Балабинського інклюзивно-ресурсного центру на 1.8 мільйони гривень. Народний депутат зазначив, що для вирішення цих питань розпочне невідкладну роботу.

   Мешканці Григорівки надали заяву за підписом 188 людей, в якій просили допомогти у вирішенні питання добровільного об’єднання територіальних громад. Селяни скаржилися на порушення їх прав на участь в громадському обговоренні пропозицій об’єднання в громаду. За цими відомостями Вадим Кривохатько направить депутатське звернення до Центрвиборчкому України та Офісу реформ області.

   Усі питання, пропозиції та доручення, з якими громадяни звернулися до депутата, буде ретельно вивчено та взято до роботи. Хід їх виконання Вадим Кривохатько бере під особистий контроль.

   Виїзні прийомі  - найбільш дієвий спосіб дізнатись, що турбує виборців, зрозуміти їх проблеми та визначити шляхи вирішення. Спілкування в окрузі стало вже доброю традицією Вадима Кривохатька.
  
   Наступний його виїзний прийом в Запорізькому районі відбудеться вже 19 березня в Широкому.